YouTube Marketing (zakelijk kanaal)

For kids growing up now, there’s no difference watching ‘Avatar’ on an iPad or watching YouTube on TV or watching ‘Game of Thrones’ on their computer. It’s all content. It’s just story — KEVIN SPACEY

Er wordt steeds minder televisie gekeken, maar de consumptie van video neemt daarentegen toe. YouTube is hierin een zeer belangrijke factor. Voor de jonge generatie vervangt YouTube de rol van televisie. Tegenwoordig kan je als bedrijf via YouTube direct je doelgroep bereiken, een community opbouwen en gewoon keigoede content delen. Maar hoe maak je goede content die je doelgroep leuk vindt en die ook daadwerkelijk gedeeld gaat worden? Dat is de truc. Natuurlijk is het niet voor alle bedrijven interessant, maar voor veel bedrijven kan YouTube Marketing perfect werken.

Video’s laten maken voor YouTube voor een zakelijk bedrijfskanaal zal geen duizenden euro’s kosten, met een relatief klein budget kunnen wij al een heel mooi kanaal neerzetten. Creativiteit zit ons inziens in beperkingen.

Waarom kiezen voor VideoBazen.nl voor je YouTube Marketing?

green_circle_checkWij zijn niet duur. Goede online video hoeft niet duur te zijn, helemaal niet als het meer oplevert dan het kost. Video’s op YouTube (bijvoorbeeld vlogs) kunnen door ons snel en goedkoop worden opgezet.

green_circle_checkWij hebben een plan. Voordat we beginnen met YouTube Marketing hebben we alles uitgewerkt en een helder idee aan de hand van jouw strategie, een YouTube Marketing is geen losstaand gegeven, maar een verlengstuk van jouw strategie.

green_circle_checkWij zijn snel. Je hoeft geen weken te wachten voordat we met jouw video’s aan de slag gaan. Online gaat alles snel, wij begrijpen dat. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat wij iedere week een video afleveren.

green_circle_checkWij doen ook de analyse. Als marketing-bureau hebben wij ook de ervaring om alles te kunnen doormeten online, hierdoor kunnen we jou vertellen wat YouTube Marketing heeft opgeleverd. Dit zit bij alles wat we doen inbegrepen.

YOUTUBE MARKETING: BIJVOORBEELD INTERESSANTE KORTE DOCUMENTAIRES

Wat kost YouTube Marketing?

Het is heel lastig om een inschatting te geven van de kosten van het opzetten en onderhouden van een goedlopend zakelijk YouTube-kanaal. Het hangt onder andere af van de content die gemaakt moet gaan worden, in een studio of op locatie en van hoe vaak er nieuwe content geplaatst moet gaan worden. Daarnaast zou er ook nog door ons gereageerd kunnen gaan worden op reacties en zouden we ook de analyse kunnen doen voor uw marketing-afdeling.

Desalniettemin maken wij veel korte YouTube videos voor zakelijk kanalen, dit soort video’s zijn vaak in een halve dag geschoten en geëdit. Daarom kunnen dit soort video’s vaak relatief goedkoop doen. Helemaal als we er meerdere moeten maken voor jullie zakelijke bedrijfskanaal. Je kan het beste even telefonisch contact opnemen en jullie idee qua zakelijk bedrijfskanaal voorstellen zodat wij een prijsindicatie kunnen geven.


WAT ZIT BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

1. Research & Orientatie
Een eerste gesprek met jullie als bedrijf, wat zijn jullie kernwaarden, wat is jullie (online) strategie etc. We zullen ook jullie markt onder de loep nemen.

2. Contentkalender
Op basis van alle input zullen we tot een contentkalender komen voor het zakelijke YouTube-kanaal. Hierin zullen we ook samen doelen stellen.

3. Filmen
Afhankelijk van de wensen zullen er een of meerdere draaidagen zijn op een of meerdere locaties. Vaak komen we met een filmploeg van twee.

4. Correctieronde
Zodra alle materiaal binnen is zullen we gaan editten, vervolgens wordt er een concept gemaakt, hier kan je vervolgens feedback op geven.

5. Plaatsen en Analyse
We zullen zorgen dat de video’s worden geplaatst en samen met jullie zullen we op termijn het resultaat analyseren op basis van statistieken.

vb-home

BEL MIJ TERUG

Naam

E-mail

Telefoonnummer


ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen we je vaak ook al een indicatie van de prijs geven aan de telefoon. Of je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@videobazen.nl.

VOORBEELD: EEN LEUKE INTRODUCTIE OP YOUTUBE


Meer zien van ons ‘bazenwerk’? Dat kan! Op de homepage/portfolio vind je meerdere voorbeelden van ons werk.