Een Documentaire Laten Maken

Eindelijk is een professionele documentaire voor ieder bedrijf binnen handbereik. Als VideoBazen hebben wij ons gespecialiseerd in converterende online video’s zoals productvideo’s en korte documentaires. Daarnaast zijn wij ook een online marketing bureau, dit betekent dat alle documentaires die wij maken zijn gegrond in een achterliggende gedachte, de (online) strategie van jouw bedrijf.

Een documentaire laten maken hoeft geen duizenden euro’s te kosten, met een relatief klein budget kunnen wij al een heel mooi eindresultaat neerzetten. Creativiteit zit ons inziens in beperkingen.

Waarom kiezen voor VideoBazen.nl?

green_circle_checkWij zijn niet duur. Goede online video hoeft niet duur te zijn, helemaal niet als het meer oplevert dan het kost. Daarnaast gebruiken wij geen camera’s van €10.000, wij houden de onkosten laag.

green_circle_checkWij hebben een plan. Voordat we beginnen met de documentaire hebben we alles uitgewerkt in een helder script aan de hand van jouw strategie, een video is geen losstaand gegeven, maar een verlengstuk van jouw strategie.

green_circle_checkWij zijn snel. Je hoeft geen maanden te wachten voordat we met jouw documentaire aan de slag gaan. Online gaat alles snel, wij begrijpen dat. Daarom worden bijna alle projecten binnen 1 a 2 maanden afgerond.

green_circle_checkWij doen ook de analyse. Als marketing-bureau hebben wij ook de ervaring om alles te kunnen doormeten online, hierdoor kunnen we jou vertellen wat je video heeft opgeleverd. Dit zit bij elke video die we doen inbegrepen.

EEN KORTE DOCUMENTAIRE: EEN VOORBEELD

Wat kost een documentaire

De kosten van een documentaire hangen van veel aspecten af, van hoeveel personen er geinterviewd moeten worden tot de aanschaf van archiefmateriaal en de research die moet worden gedaan. Het is daarom moeilijk te zeggen wat een documentaire voor jouw bedrijf zal kosten.

Desalniettemin maken wij veel korte documentaires voor bedrijven van vijf tot acht minuten lang, dit soort ‘webdocumentaires’ zijn vaak in een dag geschoten en relatief snel geëdit. Daarom kunnen dit soort documentaires vaak voor minder dan €1.000 worden gedaan. In sommige gevallen voor zelfs veel minder. Je kan echter het beste even telefonisch contact opnemen en jouw idee voorstellen zodat wij een prijsindicatie kunnen geven.


WAT ZIT BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

1. Research & Orientatie
Een eerste gesprek met jullie als bedrijf, wat zijn jullie kernwaarden, wat is jullie (online) strategie etc. We zullen ook jullie markt onder de loep nemen.

2. Script
Op basis van alle input zullen we tot een (kort) script of draaiboek komen. Dit is een leidraad voor de filmdag(en). Dit kunnen jullie vervolgens inzien en beoordelen.

3. Filmen
Afhankelijk van de wensen zullen er een of meerdere draaidagen zijn op een of meerdere locaties. Vaak komen we met een filmploeg van twee.

4. Correctieronde
Zodra alle materiaal binnen is zullen we gaan editten, vervolgens wordt er een concept gemaakt, hier kan je vervolgens feedback op geven.

5. Plaatsen en Analyse
We zullen zorgen dat de video goed (responsive) wordt geplaatst en samen met jullie zullen we op termijn het resultaat analyseren op basis van statistieken.

vb-home

BEL MIJ TERUG

Naam

E-mail

Telefoonnummer


ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen we je vaak ook al een indicatie van de prijs geven aan de telefoon. Of je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@videobazen.nl.


Meer zien van ons ‘bazenwerk’? Dat kan! Op de homepage/portfolio vind je meerdere voorbeelden van ons werk.