Tarieven?

Eindelijk Betaalbare Video Content

VideoBazen.nl is ontstaan vanuit InternetBazen.nl, een alternatief online marketing bureau. Hier hebben wij onze sporen in de online marketing verdiend. Met deze ervaring op zak kunnen wij een inschatting maken (op basis van onderzoek) welke video wel of niet voor jou zal werken online en wat eventueel het resultaat gaat zijn. Met andere woorden, wij proberen onze marketing-ervaring te koppelen met onze passie voor video. Hierdoor krijg je bij ons niet alleen video, maar ook een video die voor je werkt.

Waarom kiezen voor VideoBazen.nl?

green_circle_checkWij zijn niet duur. Goede online video hoeft niet duur te zijn, helemaal niet als het meer oplevert dan het kost. Daarnaast gebruiken wij geen camera’s van €10.000, wij houden de onkosten laag.

green_circle_checkWij hebben een plan. Voordat we beginnen hebben we alles uitgewerkt op basis van jouw online strategie, een video is geen losstaand gegeven, maar een verlengstuk van jouw strategie.

green_circle_checkWij zijn snel. Je hoeft geen maanden te wachten voordat we met jouw video aan de slag gaan. Online gaat alles snel, wij begrijpen dat. Daarom worden bijna alle projecten binnen 1 a 2 maanden afgerond.

green_circle_checkWij doen ook de analyse. Als marketing-bureau hebben wij ook de ervaring om alles te kunnen doormeten online, hierdoor kunnen we jou vertellen wat je video heeft opgeleverd. Dit zit bij elke video die we doen inbegrepen.

CASES: WAT WIJ ZOUDEN KUNNEN DOEN

Voor elke case kunnen wij een specifieke online video maken. Hieronder hebben wij enkele cases uitgelicht. Staat jouw case er niet bij? Dan kan je het beste contact met ons opnemen, zodat we samen jouw specifieke case door kunnen nemen. We kunnen je dan ook direct een indicatie geven van de prijs.


vb-home

BEL MIJ TERUG

Naam

E-mail

Telefoonnummer


ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen 24 uur terug om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen we je vaak ook al een indicatie van de prijs geven aan de telefoon. Of je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@videobazen.nl.